VÄLKOMNA HIT!

Igår var jag på Akademiska sjukhuset i Uppsala och träffade min neurokirurg som ska göra operationen i min ryggmärg. Operationen blir om ca 8 veckor.... så jag tänkte försöka styra så jag är hemma vid leveransen av valparna. Om jag kan vänta till efter valpleveransen så gör jag det... Nu börjar det dra ihop sig, jag och Holly har börjat sova bredvid valplådan... men hon vill ju bara ligga hos matte och gosa. Holly är på dygn 52, har haft tikar som valpat på dygn 58 och det ser ut att bli ett gäng....

Det börjar bli jobbigt att gå uppför trappor.

Holly har blivit riktigt rund om magen...

Vill bara berätta att jag ska gå igenom en stor operation i höst.

Har alltid haft besvär från ryggen men i samband med att jag fick struma, i somras eskalerade min smärta i ryggen och ner i vänster ben. Fick åka in akut i början på juli, de röntgade min höft då jag har protes där och jag fick även en cortison spruta. Men blev bara lite bättre... skyllde på struman, då jag rasade 11 kg på sex veckor och blev väldigt benig över rumpan och sittknölarna. Fick en remiss för MR röntgen och den gjorde jag den 30/8. På lördagen den 1/9 blev jag så dålig att vi fick ringa på ambulans. Jag blev inlagd för utredning då de såg någon svullnad/utbuktning på min ryggrad. Ny MR röntgen med kontrast gjordes på måndagen den 3/9 men där var läkarna oense om var de såg. Så på tisdagen den 4/9 blev det en Datatomografi.... min läkare Linda Ek kontaktade omedelbart neurokirurgen i Uppsala för operation. De har hittat en tumör troligen godartad i benmärgen som trycker på två nervrötter på ländkota 3... Har fått en tid på Akademiska sjukhuset i Uppsala den 10/10 för en bedömning och diskution om operation. Blir en tuff tid framöver med valpning och små valpar , men läkarna tyckte det var bra att jag hade något positivt att se fram emot.

Kan meddela att Hollys mage växer och börjar bli riktigt rund o go!

 

Senaste kommentarer

20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
21.12 | 10:29

Hej Carl-Inge! Du kan väl slå mig en signal 073/6369443 har du e,postadress? Hälsning Charina

...
20.12 | 19:17

Hej
Vill tinga en valp efter Hollywood + Luppolo, Helst tik. Har haft strävhårig (Debby). Gård och Jaktmark i Småland. Blir spår- och sällskapshund.
Hälsning

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS