VÄLKOMNA HIT!

Avslutning på viltspårkurs!

Under juli månad har ÖLTK haft en intensiv kurs i ÖKL i Viltspår här. Anki, jag och våra kursare har haft en jobbig kurs med höga temperaturer, fast vi kört kvällar och någon förmiddag. Igår kväll hade vi avslutning och när jag skulle torka av bordet vid grillplatsen var det redan abbonerat av ett stort getingbo under bordskivan och gissa om jag blev stucken. Fick slita av mig linnet och springa iväg. Blev stucken på händer och rygg som tur var hade jag cortisontabletter med som jag tog. Allt gick bra och tillslut kunde vi avnjuta den goda smörgåstårtan med dryck. Våra deltagare fick Diplom för att de har varit mycket duktiga. TACK för de fina rosenbuketterna samt varsin flaska Rosévin som Anki och jag fick. Några kommer vi att få se på Finnerödjaprovet.. roligt!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS