VÄLKOMNA HIT!

Elsa spårat ikväll!

Ikväll fick Elsa rycka ut och gå ett anlagsspår..... dömde en tax ikväll där matte bröt provet redan i första vinkeln. Hunden skällde från bilen och hela tiden i spåret, inget drevskall utan bara skällde. Informerade att hunden måste arbeta tyst i spåret. Matte ville inte fullfölja spåret utan gav upp. Så när de åkte hem hämtade jag Elsa som fick gå spåret och leta rätt på klöven och gissa om det var någon som blev lycklig. Elsa gjorde en perfekt spårning på 13 minuter och klarade alla vinklar. Det var för lätt för henne, men se Elsa så lycklig hennes ögon lyste av lycka. Min älskade vän..... Ska lägga ett öppen klass spår nästa vecka till henne.. När vi kom hem var Holly som tokig i Elsas nos, det luktade gott ju..... rådjursklöv. Holly verkar vara ett bra ämne för viltspår.  Till våren eller så fort snön smällter bort då kör vi i gång Holly. Ett viltspår championat innan hösten -14 är mitt mål.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
21.12 | 10:29

Hej Carl-Inge! Du kan väl slå mig en signal 073/6369443 har du e,postadress? Hälsning Charina

...
20.12 | 19:17

Hej
Vill tinga en valp efter Hollywood + Luppolo, Helst tik. Har haft strävhårig (Debby). Gård och Jaktmark i Småland. Blir spår- och sällskapshund.
Hälsning

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS