VÄLKOMNA HIT!

Träning!

Idag har en kamrat i Taxklubben varit här med sin tax Lise och tränat motivation. Jag har inte sett denna tax spåra förut, men enligt matte så har Lise inte haft gnistan som hon tidigare haft. Nu gjorde jag ett spår som var ca 120 m och placerade ut köttbullebitar som blev belöningen när Lise spårade. Lise hade inte heller visat intresse för klöven i spårslutet.... men idag var det kul! Matte hade inte sett Lise så här glad vid tidigare spårning, Lise bar klöven så stolt till bilen.

Spår 2 var lite längre och här fick Lise söka upp spårstarten, och den hittade hon direkt och spårade nu med lite drag i linan. Här fanns det också köttbullebitar som belöning i spåret. När Lise kom till spårslutet ville hon spåra mer, så roligt att se Lise så motiverad. Men man ska sluta när det är som roligast. Lise kommer igen nästa söndag och tränar motivation,

Jag hade lagt ett spår till lilla HOLLY med två vinklar också och det gick jättebra. Letade i spårslutet efter klöven, HOLLY kände att den var i närheten och hittade den till sist. Vilken lycka!!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.07 | 12:37

Är intresserad av en tikvalp. Helst strävhårig för sällskap. Var ligger Hunabacken? Själv bor vi i Karlskoga.

...
03.01 | 15:34

Hej
Vilka fina taxar. Jättesöta allihop. Vi har vår älskade Harry Boy”, Bacchus, som vi köpte för fem och ett halvt år sen. Gunilla och Ingvar Axelsson Växjö

...
12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS