VÄLKOMNA HIT!

OJ vad tiden går!!

Först måste jag be om ursäkt att jag inte har varit ute på sidan och uppdaterat på länge!

Hösten har varit intensiv .... har hållit i en spårkurs åt Askersunds Brukshundklubb, Taxklubben har haft sitt Ordinarie höst prov där jag var med och dömde och startade min älskade tax Holly som jag bröt med, det var näst intill storm och svårspårat. Men vi tog revanch någon vecka senare och det blev en fullträff med 75 poäng. Har haft besök från Norge och Finland som gått spår här som jag dömt. Roligt att få nya vänner.... tänker åka till både Norge och Finland nästa år och försöka få några första pris i viltspår där. 

Holly och jag har gått en utställningskurs för ABK med Veronica Blixt som instruktör, en mycket givande kurs.

Den 11 oktober tog jag mina taxar och åkte till Kennel Bellomis i Enköping och gick en trimkurs med Susanne Segersten och några till, så nu kan jag vardagstrimma mina taxar.

Just nu har jag 5 st spårprov på gång, 4 anlag och 1 ÖKL så det får inte komma någon snö ännu.

Sen kan jag avslöja att vi kommer att flytta till Ängen nästa år i Maj. Där håller de på och renoverar .... golven görs iordning under ifrån på bottenvåningen och imorgon bryter de upp golvet i hallen där kommer man inte åt under ifrån. Där ska ett Dala Floda golv läggas in. Sen blir det badrummet, där ska badkaret bort och in med duschkabin och sen kaklas. Ja vill ha badkaret kvar så det får flytta upp till toa där. Det finns också en gästtoalett har lite ideér till vi kommer dit. Sen väntar jag på min Elsa som ska börja löpa när som helst och ska då paras med Bellomis USA eller Bellomis Uppercut... hade inte tänkt att ta fler kullar på henne men min veterinär som gjorde kejsarsnittet på Elsa tyckte absolut att jag skulle para henne igen och då nu. Var tvungen att kontakta mitt försäkringsbolag Folksam då det bara ingick ett snitt i försäkringen men där fick jag klartecken också efter att de haft kontakt med veterinären. Så nu börjar väntan.....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.09 | 16:38

Tyvärr har vi inga valpar planerade för hösten/våren.
Pga coronaviruset!
Utställningar inställda!

...
31.08 | 21:16

Hej, undrar om ni planerar någon valp kull? Mvh Angelica

...
14.07 | 23:10

Hej Veronika!
Har inga valpar inplanerade under hösten/våren 21.

...
14.07 | 21:55

Planeras det några små godingar höst-20 el vår-21
Barnen blir stora och vi har mer kärlek att ge! Söker en strävhårig hane.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS