VÄLKOMNA HIT!

Året som gått 2015!

Året började bra.... min älskade Elsa nedkom den 10 januari med 6 valpar, 3 tikar och 3 hanar... tyvärr så somnade den sista lilla tiken in. Men de andra var pigga och alerta och snart var alla valparna tingade. En tik stannade kvar i kenneln Hunnabackens Jet ´amie men kallas för Maja. Valpköparna kom och hälsade på valde sin valp vi fikade och hade trevligt. Snart blev det dags att flytta och de hamnade i Vansbro, Lindesberg och 2 st Linköping. I mitten av Mars drog spårproven i gång och i år blev det hela 56 stycken prov som jag dömt... både för Örebro läns taxklubb, Svenska Wachtelklubben och SSRK Värmland. Taxklubben hade sitt Ordinarie spårprov i slutet av April där Holly vann hela provet och fick sen åka på SM i Östersund för ÖLTK i Augusti. Blev inringd domare till KM Svenska Fiel Spanielklubben i  början på Augusti och KM Welsh Springer Spanielklubben i September. Örebro läns taxklubb hade sitt höst prov i september där Holly fick ett första pris 73p av 75 möjliga och tredje bästa tax. Har haft 3 spårkurser åt Askersunds brukhundsklubb och 2 spårkurser är planerade våren 2016. En del utställningar har det också blivit och har planerat in flera under 2016. Under Maj månad flyttade vi till Ängen och det var tuffa månader innan man fick något så när iordning. Men nu har snön kommit och lugnet har lagt sig i spårskogen. Hasse och jag har suttit vak på gris några gånger men inte sett någon men där emot ett lodjur som vi mötte på en skogsväg en sen kväll när vi kom med bilen. En liten snabb summering av 2015. Önskar vi er alla en God fortsättning på det nya året och hoppas det blir JÄTTEBRA!!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS