VÄLKOMNA HIT!

Viltspårprov Asker!

Då har Holly och jag varit och gått ett viltspårprov idag i Asker Odensbacken. Det blev ett första pris med domare Elisabet Nilsson samt domarasspirant Lotta Karlsson. Är så nöjd över min Holly då hon ha börjat löpa förra veckan och trodde hon inte skulle fokusera på spåret... men det gjorde hon. Som ni vet hade jag tänkt para henne men nu kom hon så mycket tidigare och det passar inte in i min planering, så vi väntar ett år och ser hur det är då.

Mitt knä är mycket, mycket bättre och jag är fullt uppe i träning, går i skogen och mossar.

Gick 4 km härom kvällen med hundarna ... visst får jag ont "träningsvärk" men jag är envis och ska ha tillbaka styrkan i knät igen. Tar smärtstillande till/från.

Har börjat döma några hundar i veckan och det ser lovande ut.... äntligen!!

Nu ska vi kvala till SM i Viltspår till nästa år Holly och jag ....

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS