VÄLKOMNA HIT!

Viltspår SM 2017 Malmköping/Harpsund
Tyvärr hade texten fallit bort på detta inlägg sen tidigare, men nu gör jag ett försök igen! Alla uttagna SM deltagarna samlades på lördagen den 5/8 på Malmköpings camping.Träffade några deltagare som deltog 2015 när SM gick i Mattmar utanför Östersund. På kvällen var det middag med lottning av spår, spåren gick vid Harpsund. Under natten vräkte det ner med regn, hörde en domare som trodde det hade kommit ca 25 mm under natten och inte blev det bättre när proven gick i skogarna. Jag var blöt ända in på kroppen fast jag hade regnkläder... men det rann ner vatten från håret och ned på nacken, glasögonen immades igen och jag ramlade i skogen. Holly kämpade på med bra poäng 4 poäng i starten, 4 poäng på sträcka 1 och 2, 5 poäng i vinkel 1 och 3 sen närmade vi oss slutet på sträcka 3 och vinkel 3 där det var öppet och Holly sökte och sökte. Jag gör ett återtagande och hon "tar" upp spåret men sen börjar sökandet igen... Holly sätter sig i blåbärsriset och tittar undrande på mig. Då säger domaren att det finns nog inget blod kvar i spåret, jag bryter... vi är genomvåta både Holly, jag och domaren och åker tillbaka till campingen. Där frågar en domare oss hur det gick.. vi bröt sa jag... inte ni också får jag till svar. Det smakade bra med fika när jag duschat av mig och torkat Holly torr. Efter domarkollegiet var det prisutdelning och mat innan resan gick hemåt. Ett stort grattis till Sörmlands taxklubb som blev årets SM vinnare.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS