VÄLKOMNA HIT!

Hollys ögonlysning!

Den 5 oktober var vi till Stockholm och gjorde ett ERG på Hollys ögon. Hon har stått under utredning sen juli 2016, då de såg några gråa fält i hennes ögon. Vi gjorde en uppföljning i juni i år och det såg likadant ut. Vi fick en remiss till Strömsholm och träffade en ögonspecialist som också såg dessa gråa fält, men trodde inte det var något farligt! Men för säkerhets skull rekommenderade han ett ERG som görs i Stockholm eller Göteborg. Gissa om jag varit orolig... min underbara tik som ska gå i avel. Väl framme i Stockholm fick vi träffa veterinär/professor i ögonsjukdommar Kristina Narfström, hon kunde konstatera rätt snart av att bara göra en syn kontroll i ett mörkt rum att Holly såg mycket bra. Vi diskuterade om vi sett något här hemma om hon ser dåligt, men det har vi aldrig gjort. Vi fick några timmar på stan innan det var dags att gå tillbaka till Djurakuten. Det första veterinären säger... jag har ett glädjande besked till er... det är INTE PRA! Jag brister ut i glädjetårar, har varit så noga med att att ögonlysa mina tikar samt att hanarna har varit det också innan parning. Hon hade också varit i kontakt med sin kollega i Norge som tror som hon att Holly har haft en infektion/virus som har lämnat spår efter sig i hennes ögon. Så nu får jag ta denna efterlängtade valpkull som jag längtat så efter på henne. Cool Jag kommer att ögonlysa Holly om ett år igen samt hela valpkullen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS