VÄLKOMNA HIT!

En ny stjärna har tänts på himmelen inatt!

Inatt fick min älskade Elsa somna in på Djursjukhuset i Kumla.

Elsa låg bredvid mig i soffan igår kväll när vi tittade på Talang.

Plötsligt börjar Elsa att skaka, jag skojar med henne och säger du håller väl inte på att få influensan du också. Efter ett tag hoppar Elsa ner och lägger sig under matsalsbordet, hon börjar kräkas och tänker att nu blir det säkert bra! Vid 21.30 får de gå ut och kissa... men Elsa är väldigt låg, hon kissar och vill in och lägger sig på mattan och jag lägger mig bredvid henne. Elsa börjar krysta precis som om hon skulle valpa. Jag kontaktar Djursjukhuset för nu är Elsa jättedålig. Det gick jättesnabbt!

När vi kommer dit är hon knappt kontaktbar. Elsa får smärtlindring då hon har jätteont.  Elsa röntgas och massa prover tas samt ultraljud som visar sprucken livmoder. Oddsen är mycket dåliga för en operation, hon kanske inte klarar det. Förmodligen hade blodförgiftningen börjat också.Tar beslutet att låta henne somna in.... SOV GOTT ÄLSKADE ELSA och TACK FÖR ALLT DU GAV MIG!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.07 | 12:37

Är intresserad av en tikvalp. Helst strävhårig för sällskap. Var ligger Hunabacken? Själv bor vi i Karlskoga.

...
03.01 | 15:34

Hej
Vilka fina taxar. Jättesöta allihop. Vi har vår älskade Harry Boy”, Bacchus, som vi köpte för fem och ett halvt år sen. Gunilla och Ingvar Axelsson Växjö

...
12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS