VÄLKOMNA HIT!

Operation!

Vill bara berätta att jag ska gå igenom en stor operation i höst.

Har alltid haft besvär från ryggen men i samband med att jag fick struma, i somras eskalerade min smärta i ryggen och ner i vänster ben. Fick åka in akut i början på juli, de röntgade min höft då jag har protes där och jag fick även en cortison spruta. Men blev bara lite bättre... skyllde på struman, då jag rasade 11 kg på sex veckor och blev väldigt benig över rumpan och sittknölarna. Fick en remiss för MR röntgen och den gjorde jag den 30/8. På lördagen den 1/9 blev jag så dålig att vi fick ringa på ambulans. Jag blev inlagd för utredning då de såg någon svullnad/utbuktning på min ryggrad. Ny MR röntgen med kontrast gjordes på måndagen den 3/9 men där var läkarna oense om var de såg. Så på tisdagen den 4/9 blev det en Datatomografi.... min läkare Linda Ek kontaktade omedelbart neurokirurgen i Uppsala för operation. De har hittat en tumör troligen godartad i benmärgen som trycker på två nervrötter på ländkota 3... Har fått en tid på Akademiska sjukhuset i Uppsala den 10/10 för en bedömning och diskution om operation. Blir en tuff tid framöver med valpning och små valpar , men läkarna tyckte det var bra att jag hade något positivt att se fram emot.

Kan meddela att Hollys mage växer och börjar bli riktigt rund o go!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 09:29

Hej Mikael! Har inte planerat in någon mer kull ännu.
Har valpar just nu... men de är tingade allihopa.

...
11.11 | 12:49

Hej jag undrar om du har några valpar planerade inom en snar framtid, är intresserad av en hane till jakt/spår och som familjehund. Har haft 3 taxar tidigare men som nu är i hund himmelen, har i dag en jack Russel som är 11 år men vill ha tax igen .

...
20.02 | 16:21

Hej Charina,
Jag vill gärna göra en intresseanmälan för en hanvalp efter Holly & Luppolo. Jag lyckas inte åstadkomma mer text här. Sänder separat mail.

...
15.02 | 21:53

Hej Charina! Så roligt att läsa att det kanske blir en kull i vår. Vilken vacker Luppolo! Håller tummarna och tassen, Ingrid och Elroy

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS